December 6.-án az M5 közvetítésével kukkanthattok be hozzánk, 17:05 -kor. Gyertek!
Egy új amerikai kutatás szerint a kakaó flavonoidjai egészséges felnőtteknél fokozzák az agy oxigénellátását, ezzel javítják a kognitív teljesítményt.
A külföldi csokoládé sajtó egyik gyöngyszeme. A Healthline.com foglalkozott egy hosszú írásban azzal, honnan ismerhető fel a jó étcsokoládé.
Ha egészségesebb étrendet szeretnél fojtatni, nem kell feltétlenül táplálkozási szakértőnek lenned. Elég három alapelvet betartani, azt viszont szívvel-lélekkel.
Fabók Mihály sommelier elárulja miért érdemes a vízkóstolást kipróbálni, és mi fán terem a csoki-víz kóstoló.
Találtunk egy olyan szuper szakértői cikket a kakaóról, hogy nem is hivatkozzuk, hanem az egészet lefordítottuk és közkinccsé tesszük
Misi a világ számos részét bejárta munkája kapcsán. Örömteli számunkra, hogy ellátogatott agárdi műhelyünkbe is, ahol többek között egy interjút is tudtunk készíteni a szakértővel, aki 18 évig volt a Gundel étterem vezető sommelier-je.
Rövid ismertető arról, hogy miért fogyasztunk minimális cukrot, akár csokiról, akár másról van szó, és mik a legfontosabb életmódbeli/étrendi elemek endometriózissal küzdők számára.
Ha nyitott vagy az újdonságokra és egy kis konyhai kreatív tevékenységre, melynek jutalma finom és inspiráló olvasd el a cikkünket vagy nézd meg a videót!
Nincs még blogbejegyzés az adatbázisban.